• Staff picks

  Frida & Anna är produktadministratörer på secondhand.se och de har stenkoll på alla produkter.
  Nu har de valt ut sina favoriter, och lagt dem i sin egen pop-up-shop så att det ska bli lätt för dig att hitta våra guldkorn.

 • frida_600x700.jpg

 • Frida

  Frida har en förkärlek för koppar, assietter, kannor och porslin av alla dess slag! Köksskåpen är fyllda till bredden och det nyfyndade vitrinskåpet är snart välfyllt det med. Det bästa hon vet är att få duka upp till lördagsfrukost med klassiska koppar, udda assietter och en knasig kanna. I skåpen finns olika uppsättning för olika årstider och humör. Ibland blir det murrigt 70-tal med bruna Ruska-koppar, en flätad bricka och handblåsta glas. Nästa helg kan det bli sirliga Ostindia-koppar som bryts av med kaffekannan med Mon Amie-blommor och en ljusstake i tenn.

  Oavsett humör och årstid så är det alltid secondhand som gäller, såväl de klassiska kopparna som de älskade tändsticksaskarna. Frida har valt ut produkter på secondhand.se för att du också ska kunna duka upp till en härlig lördagsfrukost.

  Välkommen att botanisera i Fridas värld!

 • anna_600x700.jpg

 • Anna

  Välkommen till Annas Miami! Eller i alla fall till Annas version av 80-talets Miami. Anna beskriver sin stil som Miami deco. Hon gillar pasteller, djurmönstrat och allt som andas ljuvligt 80-tal! Favorit-färgkombon just nu är gult och lila och Annas absoluta favoritinredningspryl hemma är just nu en skål formad som en banan! Om du gillar sol, palmer, och det bekymmersfria pudrigt ljusa 80-talet då kommer du garanterat hitta något som du gillar här!

  Välkommen in att botanisera in Annas värld!