• Ordning och reda!

  Tid för nystart, och tid för ordning och reda i hemmets alla vrår.

  Med smart förvaring (som du lätt hittar second hand!) får var sak sin plats. De fina blickfången kommer på köpet!

 • Hallen_1000x1200.jpg

  Hallen

  Trött och sliten efter en lång dag? Låt hallen välkomna dig hem! In med leriga overaller och stövlar bakom stängda dörrar men låt favoritskorna och handväskan hänga framme – de gör ju dig glad, inte sant?

  Tips: En klocka i hallen kan vara världens lifehack för att hjälpa dig att hålla kolla på minuterna i morgonkaoset.

  Skor    Väskor

 • Koket_1000x1200.jpg

  Köket

  En hylla med smart förvaring i köket kan förenkla vardagen! Torrvaror i glasburkar är inte bara snyggt utan också smart. Du får bra koll och slipper lägga tid på att leta efter fröer, gryn och andra nyttigheter.

  Tips: Låt favoritporslinet stå framme på en öppen hylla så kan du njuta av det mer!

  Tallrikar    Assietter    Förvaring

 • Badrummet_1000x1200.jpg

  Badrummet

  Samma rutin, dag efter dag. Nog blir det både roligare och enklare om var sak har sin plats? På ett litet bord får du snabbt överblick och kan lätt följa din rutin till punkt och pricka. Men du kan också välja att vara spontan, gå på känsla och dra på de där festörhängena fast det bara är en vanlig tisdag.

  Tips: Handdukar och toapapper känns kanske så spännande? Men i varsin korg kan också de bli ett snyggt blickfång i rummet.

  Handdukar    Smycken        

 • Sovrummet_1000x1200.jpg

  Sovrummet

  Dagen börjar och slutar här. Skapa frid och harmoni bredvid sängen med några få utvalda prylar. Låt favoritboken samsas med ett fat för dina smycken (så att du enkelt hittar dem på morgonen) och tänd ett ljus för att samla tankarna inför en ny dag.

  Tips: Sätt konstgjorda fjädrar eller torkade växter i vasen! Bra både för klimatet och för dig som inte behöver fixa färska blommor i tid och otid.

  Böcker    Bordslampor    Vaser