• Handla second hand i Göteborg

  På denna sidan har vi samlat information om våra second hand butiker i Göteborgsområdet. Erikshjälpen second hand driver idag tre butiker i Göteborg som är lokaliserade i Centrum på Rosenlundsgatan 8, Kortedala och Västra Frölunda. Butikerna har ett stort utbud av kläder, inredning och möbler. 

  Välkommen till vår nyöppnade citybutik på Rosenlundsgatan 8 i Göteborg. Butiken är del av ett nytt koncept där vår e-handel secondhand.se möter butiken på ett inspirerande sätt. I den 550 kvadratmeter stora butiken kan du hitta ett unikt och handplockat sortiment när second hand är som bäst. Är du ute efter att handla second hand i Göteborg är detta helt enkelt platsen att besöka.  

  För att komma till Kortedala butiken kan du ta 7:ans spårvagn som har slutstation Bergsjön Komettorget. Hoppa av spårvagnen på Kortedala torg och sedan har du endast 1 minut promenad till butiken.

  För att ta sig till Västa Frölunda butiken kan du ta buss 758 mot Heden och när du kommer fram till hållplats Olof Asklundsgata är det dags att kliva av. Efter det har du 3 minuters promenad till butiken. 

  Om du vill kolla in fler av våra second hand butiker rekomendera vi att du tar dig till Kungsbacka, Skene eller Borås. Annars har du alltid möjlighet att shoppa i vår onlinebutik secondhand.se. 

 • MicrosoftTeams-image (41).png