• VOLONTÄR SECONDHAND.SE

  Att vara volontär på Secondhand.se är att göra skillnad. Uppdraget kan se ut på lite olika sätt. Var passar du bäst?

  Modescout
  Är du trendkänslig, modemedveten och har fingertoppskänsla för vad som är ett guldkorn eller inte? Har du koll på kvalitet och ser stylingpotentialen i udda godbitar? Då kan du bli en viktig länk i vår verksamhet!

  Vi får in mängder av kläder och andra varor till vårt lager i Borås varje dag. Som modescout är du med och går igenom dessa för att hitta guldkornen, som sedan läggs ut till försäljning på secondhand.se.

  Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer.

  I fotostudion
  Är du trendsäker och duktig på att få till outfits och stilleben så där fabulous som bara vissa kan? Gillar du att fota också? Då kan du få chansen att utveckla dina förmågor och göra en massa gott på samma gång, som stylist- och fotografvolontär på Secondhand.se.

  Vi får in mängder med nya varor varje dag. Guldkornen väljs ut, stylas och fotas i vår studio i Borås. Vi jobbar snabbt och effektivt för att hinna få upp alla varor på webben, så ju mer stilsäker du är desto bättre.

  Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer.

  På sociala medier
  Är du stjärna på Instagram eller älskar att blogga om ämnen som går i linje med Secondhand.se? Hållbart mode, second hand, styling, miljömedvetenhet, diy etcetera. Då kanske du vill bli volontär som digital marknadsförare? Ett kul samarbete där du utvecklar dina skills i sociala medier och samtidigt gör en fin gärning. För du vet väl att de pengar som Erikshjälpen får in genom Secondhand.se går till hjälpinsatser för att barn som lever i fattigdom och utsatthet ska få ett bättre liv, både nu och i framtiden?

  Intresserad? Hör av dig så berättar vi mer.

Anmäl ditt intresse här: